Zuyderzee aan de Dijk

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Bunschoten - Bunschoten
Toekomstig aanbod

€ 285.000,- tot € 490.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
111 - 164m2
Kaveloppervlak
95 - 215m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Een rustige woonomgeving, veel ruimte, en een mooi uitzicht over het water. En zou het niet fantastisch zijn als dit alles compleet wordt gemaakt door de gezelligheid, winkels en voorzieningen om de hoek!

Op deze fantastische locatie komt het nieuwbouwproject 'Zuyderzee aan de Dijk'. De 37 woningen zijn gezamenlijk ontwikkeld door NGM Development en VOF Zuyderzee. Hier komen diverse woningtypes in verschillende groottes, verdeeld over hoek- en tussenwoningen. De bijzondere terraswoningen bieden de mogelijkheid om te wonen op de verdieping waarbij u uitkijkt over het Eemmeer.

Van Wijnen gaat deze woningen bouwen langs de Garnalenweg in Spakenburg, naast het onlangs opgeleverde project Zuyderzee-Wonen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Zuyderzee aan de Dijk
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
37
Prijs
€ 285.000,- tot € 490.000,-
Type woningen
Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Bunschoten.

Aanmelden